Świadome, zdrowe żywienie

We attach great importance to a healthy lifestyle.

As a result:

We focus on conscious, healthy żywienie, spełniające wszystkie normy w zakresie prawidłowego żywienia dzieci w wieku przedszkolnym. Uczymy zdrowych nawyków żywieniowych.

zdrowa dieta w przedszkolu

We take care of wysoką jakość posiłków. Unikamy cukru, przetworzonej żywności, dietę opieramy na dużej ilości warzyw, owoców, kasz.

Zdrowe żywienie w przedszkolu

W przypadku alergii pokarmowych zapewniamy posiłki dietetyczne dopasowane do indywidualnych potrzeb dzieci.

We know what we eat - meals of the highest quality

Zapewaniamy 4 smaczne, zbilansowane posiłki

  • Posiłki spożywamy o regularnych porach, w spokojnej i miłej atmosferze, słuchając muzyki klasycznej. 
  • Dużą wagę przykładamy do estetyki podawania i spożywanych posiłków
  • Aktualny jadłospis jest wywieszany na tablicy informacyjnej oraz jest dostępny dla rodziców w aplikacji Kidsview.
żywienie dzieci przedszkole

Selected Pomarańczowa Ciuchcia recipes:

Oatmeal balls

  • 60 g of honey
  • 500 g of oatmeal
  • 7 tablespoons of cocoa


Roast the oatmeal in the oven or in the pan. Pour honey into a pot, cook for 1-2 minutes, then remove from heat and add oatmeal. Stir until all the honey is on the petals. Add cocoa. Put the mass on a plate, wait until it cools down, and then form small balls. 

Meat and millet / buckwheat burgers

  • millet or buckwheat - half a cup
  • 1 onion
  • 1 clove of garlic
  • about 500 g minced chicken meat
  • 1 tomato
  •  1 teaspoon tomato paste
  •  1 egg
  •  1⁄2 teaspoon sweet and hot pepper
  •  1 teaspoon oregano
  •  1 tablespoon parsley
  •  oil

Rinse the groats and boil (1: 3 water). Fry the onion and garlic. At the end of frying, add the peeled and chopped tomato. Put into groats, add meat and spices, mix. Form a small burger and place it on a baking tray. Bake in the oven.

Ciuchcia pate with zucchini or lentils

  • 2 cups of grated zucchini or 1.5 cups of cooked green lentils
  • 1 small carrot
  • 1 medium onion
  • 175 g of cheese
  • 2 eggs
  • 2 cups of breadcrumbs
  • 1/3 cup of oil
  • 1 and 1/3 teaspoon of salt
  • 1/3 teaspoon of pepper
  • 1 teaspoon of sweet pepper
  • 1 teaspoon of marjoram
  • 1/3 teaspoon of nutmeg

1. Wash the courgettes and grate them on a coarse grater. Set aside for a quarter of an hour and drain the juice. Peel and grate the carrots. Finely chop the onion (you can fry it in oil). Grate the cheese.
2. Add the eggs, oil, breadcrumbs, carrots, onions, cheese and spices to the drained courgette and mix thoroughly. Knead the mixture until the ingredients are combined.
3. Transfer to a small cake tin (11x23cm) and bake for 1 hour at 180 degrees. Remove the pâté from the tin and allow to cool. 

Do you want to sign up?

We invite you to a non-binding conversation and Open Days